Konsten att hitta en bra mäklare

För att försäljningen eller köpet av en bostadsrätt skall bli lyckad är det av stor vikt att man hittar en duktig mäklare som kan förmedla affären på bästa sätt. Det finns många mäklare att välja mellan i Stockholm och det är ganska stor skillnad på hur duktiga och engagerade de är.

Det är inte alltid man skall se på hur stor en mäklare är och hur många anställda det finns på firman. En mindre mäklarfirma kan många gånger vara mer mån om kunden och att ryktet skall gå att de gör ett bra jobb. Vi har hittat en sida på Internet som samarbetar med mycket duktiga mäklare i Stockholm och sidan heter helt enkelt Mäklare Stockholm.

Här kan man enkelt komma i kontakt med bra mäklare genom att fylla i ett ansökningsformulär för att bli kontaktad av mäklaren. På denna sida har man lagt sig vin om att enbart samarbeta med riktigt seriösa och auktoriserade mäklare. Man kommer att bli uppringd av mäklaren och kan sen ta ställning till om man vill anlita just den firman eller om man skall söka vidare. Man förbinder sig inte på något vis att anlita just den fastighetsmäklaren utan det handlar enbart om att man vill komma i en första kontakt med en bra mäklare. Om man känner att man direkt får förtroende för mäklaren går man vidare med affären.