Låt ditt badrum ge dig en lugn stund

För många finns det få platser där en spenderar så mycket egentid som i ett badrum. Det är där många dagliga rutiner sköts, alla har ett och det är inget konstigt att du väljer att stänga och kanske till och med låsa dörren in dit. Du ges alltså tid för dig själv, oavsett om det är för att borsta tänderna eller för att ta ett långt bad.

Egentid

Det här med egentid i badrummet kan behövas för många. En stund i badrummet ges till och med som tips för föräldrar som är i behov av lite egentid, vilket du kan läsa om på ViFöraldrar . Det innebär inte att det bara är de med barn som har rätt till en stund för sig själva där de kan slappna av. Tiden du får i badrummet kan vara och kännas precis lika viktig för någon precis hemkommen från en dag på jobbet och behöver lugn och ro eller för den som längtar efter en lång dusch, ett varmt bad eller efter att få lägga på den där ansiktsmasken och skapa sig ett hemmaspa för en stund.

För att trivas i ditt badrum krävs det såklart att du trivs med inredningen. En av de saker du ständigt använder där är handdukar, du torkar kroppen, händerna och ansiktet med. Oftast behövs flera stycken i flera olika storlekar och de flesta föredrar att ha sin egen. Nya handdukar känns lika lyxigt som nya lakan och det är en självklarhet att det du torkar dig med ska vara rent och fräscht. På Marinstyle finns mängder av fina handdukar som kan ge dig den där känslan av lyx.

Dela med dig av lyxen

Den där känslan av lyx i vardagen med nya handdukar är något du enkelt kan sprida till andra. Fina handdukar är en utmärkt present, det är något alla använder dagligen och som behöver bytas ut med jämna mellanrum.